was successfully added to your cart.

Kako do lastne spletne trgovine?

By 24. januarja 2019sociolab
[29.februar + 7.marec od 16. do 20. ure]

Kako do lastne trgovine na spletu?
Vsi poznamo spletne trgovine, kot sta Amazon ali Mimovrste. Nakupovanje po spletu je enostavno, cenovno ugodneje ter predvsem dosegljivo vsem – ne samo kupcem, ampak tudi prodajalcem. S spletno trgovino lahko svoje izdelke ali storitve ponudimo najširšemu krogu potencialnih strank in uporabnikov. Socialna podjetja, zadruge, združenja, torej vsi, ki imate izdelke ali storitve in jih ponujate končnim kupcem, si lahko pomembno povečajo prodajo z lastno spletno trgovino.

Ta hkrati omogoča poenostavitev obdelave naročil, poenostavitev plačevanja uslug in učinkovito vodenje poslovanja brez velikih stroškov obratovanja in vzdrževanja.

Za zares uspešno spletno prodajo pa je potrebno znanje in nekaj spretnosti, ki vam ju v okviru projekta SOCIOLAB posredujemo v okviru dvodnevne delavnice (2x 4 ure) 29.februarja in 7.marca (od 16. do 20. ure) 2019 z naslovom ”Kako do spletne trgovine?”. Delavnica bo sestavljena iz informativnega dela, kjer bomo spoznali osnove in si pogledali primere dobrih spletnih trgovin, ter praktičnega dela, kjer bomo pričeli z izdelavo lastne spletne trgovine.

Delavnica je tako namenjena vsem udeleženCem podpornega programa SOCIOLAB, ki želijo izdelke ali storiteve ponujati na spletu in je brezplačna. Več informacij na info@kreatorlab.si

Novice