Projekt »SocioLab« je namenjen vzpostavitvi celovitega ekosistema za krepitev potencialov posameznikov, iniciativ in skupnosti z namenom razmaha socialne ekonomije (socialnih podjetij in zadrug) ter s tem povezanega ustvarjanja in ohranjanja kvalitetnih in trajnih delovnih mest v sektorju socialne ekonomije ter širitve ponudbe dostopnih (družbeno) inovativnih produktov (storitev in proizvodov), ki bodo zagotavljali večjo socialno vključenost ranljivih skupin, prispevali k zmanjševanju revščine in večanju kvalitete življenja ter gospodarskemu in družbenemu razvoju v Podravski regiji. Prav tako pa želimo ekosistem preko info-točk približati slehernemu uporabniku.

V okviru projekta SOCIOLAB lahko posamezniki in podjetja, ki se ukvarjajo z družbenimi inovacijami, socialnim podjetništvom in zadružništvom brezplačno uporabljajo storitve KREATORLAB-a ter v sodelovanju z mentorji razvijajo svoje izdelke in storitve.
Dogodki v okviru porjekta SOCIOLAB so za udeležence projekta brezplačni!

Dogodki in storitve v okviru projekta SOCIOLAB

Kako do lastne spletne trgovine?

| sociolab | No Comments

[29.februar + 7.marec od 16. do 20. ure] Kako do lastne trgovine na spletu? Vsi poznamo spletne trgovine, kot sta Amazon ali Mimovrste. Nakupovanje po spletu je enostavno, cenovno ugodneje…

Več o projektu SOCIOLAB na Facebook: wwww.facebook.com/sociolab.podravje/
in na spletni strani projekta: sociolab.si

Operacijo »Aktivno in povezano za nova delovna mesta in vključujočo družbo – SocioLab« sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.