was successfully added to your cart.

VSE O 3D TISKU

By 29. julija 2019 sociolab

DELAVNICA UPORABE 3D TISKA ZA OBLIKOVANJE IZDELKOV

RIC Slovenska Bistrica in Fab Lab Maribor vas vabita na delavnico 3D tiskanja, kjer boste izvedeli vse o tej sodobni tehnologiji oblikovanja in izdelave s pomočjo računalnika.

Uvodoma bomo spoznali osnovne principe digitalne fabrikacje, prednosti in smisel uporabe tehnologije 3D tiska, možnosti uporabe v podjetništvu, pri razvoju novih izdelkov in inovacijah.

V nadaljevanju bomo s pomočjo računalnika in programa Fusion 360 zasnovali enostavni objekt in ga natisnili z uporabo dveh različnih 3D tiskalnikov in različnih materialov za 3D tisk. Uporabili bomo tiskalnika Wanhao D7 Plus in Creality CR-10S Pro.

Delavnica je namenjena udeležencem projekta SOCIOLAB in vsem, ki bi želeli 3D tiskanje uporabiti kot orodje za razvoj svoje podjetniške ideje.

Delavnica bo potekala v prostorih RIC Slovenska Bistrica v dveh dneh in sicer v torek 13.8. ob 10 uri in v četrtek 15.8. ob 17 uri. Skupen del bo trajal dve uri. Delavnico bosta vodila Timi Kokol in Andrej Žižek, mentorja Fab Lab Maribor in je ob pravočasni prijavi na kreatorlab.si/prijava brezplačna.

Operacijo »Aktivno in povezano za nova delovna mesta in vključujočo družbo – SocioLab« sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Novice